Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

23.03.2020

ВЪЗРАСТНИТЕ, ХОРАТА ПОД КАРАНТИНА И НАСТАНЕНИТЕ В СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ МОГАТ ДА ГЛЕДАТ КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ ОНЛАЙНВЪЗРАСТНИТЕ, ХОРАТА ПОД КАРАНТИНА И НАСТАНЕНИТЕ В СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ МОГАТ ДА ГЛЕДАТ КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ ОНЛАЙН

 

Министерството на културата предостави списък с достъпното съдържание

 

Възрастните хора над 65 г., които не могат да се самообслужват, поставените под карантина, както и настанените в социални и специализирани институции могат, при техническа възможност, да гледат различни културни мероприятия онлайн. В периода на извънредното положение всички културни мероприятия бяха отменени, но част от музеите, театрите, оперите, филхармониите и библиотеките предлагат все повече безплатни дистанционни форми за посещение и гледане на различни изложби, представления или други електронни ресурси. За да бъде запазен културният живот на гражданите.

 

Министерството на културата събра и предостави списък на повече от 50 онлайн събития, които ще се проведат в следващите дни и седмици. Министерството, съвместно с Министерството на труда и социалната политика, призовават близките на възрастни хора, както и персонала в социалните и специализираните институции, да помогнат да достигне културно съдържание до повече хора. Списък със събитията може да намерите тук.

Повече информация в линка:

https://www.mlsp.government.bg/index.php?section=PRESS2&prid=1959&lang=

 

 

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево