Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

06.03.2020

ИНСТАЛАЦИЯ ПОД ФОРМАТА НА АНГЕЛСКИ КРИЛЕ ЩЕ Е ЕДНА ОТ ИЗНЕНАДИТЕ НА ФЕСТИВАЛ "СЕМЕ БЪЛГАРСКО"



ИНСТАЛАЦИЯ ПОД ФОРМАТА НА АНГЕЛСКИ КРИЛЕ ЩЕ Е ЕДНА ОТ ИЗНЕНАДИТЕ НА ФЕСТИВАЛ "СЕМЕ БЪЛГАРСКО"

 

Колкото важни са корените на българските традиции и обреди, толкова важна е и надеждата, че те ще бъдат и пребъдат. Затова и инициаторите на национален фестивал „Семе българско" - рекламна агенция „Елмазови" - тази година, когато събитието става на седем, ще изненадат всички посетители с инсталация в парк „Казармите", представляваща ангелски криле. Така всеки дошъл на събитието, освен че ще може да си направи снимка за спомен с тях, символично ще се превърне в ангел-хранител на българското, доказвайки своята съпричастност към корените ни и оставяйки свой отпечатък и завет - от своите длани в зелен или червен цвят върху белите криле. По този начин нашият избор и подкрепа към българското ще останат като трайно послание от едно събитие, което вярва, че чрез своите дейности и послания ще бъде пресечна точка на миналото и настоящето в името на бъдещето. 

На Лазаровден и Цветница - 11 и 12 април - в парк „Казармите" в Севлиево всеки присъстващ ще докаже, че ние, българите, сме се съхранили благодарение на умението ни да помним и предаваме напред през поколенията своите знания, опит, традиции и вяра.

Под мотото „Предай нататък" изложители, изпълнители и посетители от всички краища на България ще реализират заедно фестивал "Семе българско", за да предадат напред завета на своя род, завещаван от поколение на поколение. За да ни има!

 

ОТ КЪЛНА ДО ВЪРХА - ВСЕ БЪЛГАРСКО! 

„ПРЕДАЙ НАТАТАТЪК!“ 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi