Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.02.2020

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО Д-Р ИВАН ИВАНОВ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ЗДРАВКА ЛАЛЕВА ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ  КМЕТЪТ НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО Д-Р ИВАН ИВАНОВ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ЗДРАВКА ЛАЛЕВА ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ   

Специален гост на събитието ще бъде министър-председателят Бойко Борисов

 

Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) ще проведе първото си общо събрание за годината на 25 и 26 февруари в София. В събитието участие ще вземат кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов и председателят на общинския съвет Здравка Лалева.

33-тото общо събрание ще бъде открито на 25 февруари (вторник) в 14:00 часа. Първата точка от дневния ред е избор на Управителен и Контролен съвет. Ще бъде определена комисия за провеждане на избора и ще бъдат представени и обсъдени първоначалните проектолисти. В рамките на първия ден ще бъде отчетена дейността на Управителния и Контролния съвет на сдружението за 2019 г., както и ще бъде представена програмата за планираните дейности през 2020 г. В края на събранието ще бъде отчетено и изпълнението на бюджета на Сдружението за изминалата година и ще бъде проведено тайно гласуване.

В началото на втория семинарен ден ще бъдат обявени резултатите от гласуването и ще бъдат обсъдени кандидатурите за избор на председател на Управителни и Контролния съвет. Преди края на събранието присъстващите ще имат възможността да обсъдят актуални въпроси на взаимодействието между местна и централна власт с министър-председателя Бойко Борисов.

 

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево