Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

19.02.2020

С ТЪРЖЕСТВЕН КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ И НАГРАЖДАВАНЕ НА ИЗЯВЕНИ УЧЕНИЦИ ПРИКЛЮЧИХА ЧЕСТВАНИЯТА ЗА ЛЕВСКИ В СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В СЕВЛИЕВОС ТЪРЖЕСТВЕН КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ И НАГРАЖДАВАНЕ НА ИЗЯВЕНИ УЧЕНИЦИ ПРИКЛЮЧИХА ЧЕСТВАНИЯТА ЗА ЛЕВСКИ В СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В СЕВЛИЕВО

 

Редица събития, организирани от СУ „Васил Левски“ В Севлиево, се проведоха по повод навършването на 147 години от гибелта на Васил Левски. С тържествен концерт-спектакъл в Дом на културата „Мара Белчева“ приключиха честванията.

 

Директорът на училището Тома Томев награди редица ученици за изявите им в различни сфери през изминалата година. А спектакълът в памет на Апостола, подготвен от ученици и учители, трогна присъстващите в залата.

 

Поздравителен адрес от кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов прочете зам.-кметът Красимира Йорданова. „В този тържествен ден нека си спомним за величието на личността Васил Левски и делата, останали в сърцата на всички българи. Апостолът винаги ще бъде образец на саможертва, пример за мъжество, символ на величие и вдъхновение. СУ „Васил Левски“ е учебно заведение, съхранило дълбоки традиции и ценности. Неуморният дух, високо поставените цели и стремеж към просперитет са доказателство за това“, обърна се към присъстващите залата от името на кмета Красимира Йорданова.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево