Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

13.01.2020

„ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ” ИДВА В СЕВЛИЕВО С ВТОРА ЧАСТ НА СПЕКТАКЪЛА„ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ” ИДВА В СЕВЛИЕВО С ВТОРА ЧАСТ НА СПЕКТАКЪЛА

Поредният съвместен проект на Христо Шопов и Лилия Маравиля – втора част на спектакъла „Всяка година по същото време“ гостува в Севлиево на 11 февруари от 19:00 часа в Дом на културата „Мара Белчева“.

 

Майсторската игра на актьорите завладя театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“ - пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд. Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук мотивират екипа да постави и естественото драматургично продължение на пиесата -„ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ“. В нея, актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си - Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства!

 

„ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

 

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево