Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

09.09.2019

ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА В СЕВЛИЕВО ОТКРИВА СЕЗОНА С ДЕБЮТНАТА КНИГА „ТАКЪВ СЪМ“ НА МЕСТНИЯ ПОЕТ МАРИН МАРИНОВГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА В СЕВЛИЕВО ОТКРИВА СЕЗОНА С ДЕБЮТНАТА КНИГА „ТАКЪВ СЪМ“ НА МЕСТНИЯ ПОЕТ МАРИН МАРИНОВ

Градската библиотека в Севлиево ще представи на 11 септември от 17:30 ч дебютната книга „Такъв съм“ на севлиевския автор Марин Маринов.  С това събитие се открива и новият сезон в библиотеката, по време на който севлиевци и гостите на града ще могат да присъстват на различни културни събития.

Според интересите си всеки ще може да направи своя избор от различните инициативи - участие в дискусионен клуб, срещи с писатели, творчески работилници или други начинания.

Информация за всички събития ще бъде предоставяна на фейсбук страницата на Градската библиотека. Специалистите от храма на словото отново ще се погрижат всички любители на книгите - малки и големи, да намерят в този общински културен институт една уютна и предразполагаща обстановка за четене, общуване и забавление сред любимите книги.

Заповядайте на 11 септември от 17:30 часа, за да се запознаете със стихосбирката на познатия на всички в Севлиево Марин Маринов.


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево