Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

09.09.2019

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ОБЯВЯВА ФОТОКОНКУРС "СЕВЛИЕВО РОК"ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ОБЯВЯВА ФОТОКОНКУРС "СЕВЛИЕВО РОК"
ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ОБЯВЯВА ФОТОКОНКУРС "СЕВЛИЕВО РОК"

Броени дни след края на Третия национален рок фестивал „Хоталич“ Община Севлиево обявява фотоконкурс „СЕВЛИЕВО РОК“. Всички, които са били на фестивала и са запечатали някой любим момент, уловили са емоция или просто харесват своята снимка, могат да кандидатстват в конкурса.

Участие могат да вземат всички фотографи любители, без ограничение във възрастта, които са и почитатели на рока, българските групи и магията на средновековния град-крепост "Хоталич".

Всички снимки трябва да са авторски и да бъдат изпратени на e-mail: sevlievo@sevlievo.bg от 9 до 15 септември 2019 г., придружени с телефон за обратна връзка и трите имена на участника. Фотографиите, отговарящи на изискванията и подадени в срок, ще бъдат качени на 16 септември 2019 г. на страницата на Община Севлиево във фейсбук: https://www.facebook.com/833375946733095, където ще може да се гласува до 22 септември 2019. Трите снимки, събрали най-много харесвания, ще бъдат обявени за победители.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 23 септември 2019 г. на фейсбук страницата на Общината.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СНИМКИТЕ:

Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG (JPG) или TIFF не по-големи от 10 MB; всеки файл трябва да има име, изписано с латински букви, съдържащо името на автора и заглавието на снимката, като например: Ime_Familia_Zaglavie.jpg ;

Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:

- корекция на яркост, контраст, рязкост;

- корекция на белия и цветовия баланс на изображението;

- прекадриране на снимката – изрязване на част от изображението или промяна на ориентацията;

- трансформация на цветна снимка в черно-бяла.

НАГРАДИ:

Първо място - 300 лв.

Второ място - 200 лв.

Трето място - 100 лв.

Други условия:

Трябва да сте автор и собственик на авторските права на снимката.

Организаторите на конкурса си запазват правото да не допускат за участие снимки, които нямат необходимите технически и сюжетни качества, не отговарят на темата на конкурса или излизат от общоприетите морални норми. Снимки без художествена стойност няма да се разглеждат от комисията.

С участието си в конкурса всеки гарантира, че е носител на авторските права за публикация на снимките, с които участва, както и че освобождава Община Севлиево от претенции на трети лица, свързани с използване на снимките за рекламни цели.

С участието си в конкурса давате съгласие за ползването на снимковия материал от организатора за експониране в изложби, популяризиране на събитието и други сродни изяви.

Съхранение на лични данни:

Предоставените лични данни – трите имена, възраст, адрес и телефон за връзка ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни.

 

С подкрепата на: Идеал Стандарт - Видима, Булстрад и Райфайзенбанк.

Медийни партньори са Bulgaria On Air, Бг Радио, Metal Hangar 18, Дарик радио, в. "Росица", sevlievci.com и Улицата.


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево