Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.02.2019

РОК ФЕСТ “ХОТАЛИЧ” СЪБИРА ФЕНОВЕТЕ НА 30 И 31 АВГУСТ В СЕВЛИЕВОСВ

 

Вечни хитове, неподправена емоция и уникална атмосфера обещават организаторите на третото издание на феста

И тази година най-вярната публика ще изпрати лятото с Национален рок фест „Хоталич“ в Севлиево. Третото му издание ще събере феновете на 30 и 31 август - за качествена музика, нови приятели и незабравимо преживяване.

Първи на сцената ще се качат музикантите от местната група Bazooka giganta, която ще подгрее за JOHN STEEL и легендарния David Reece от Accept и Bonfire. Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за Eridan. А Кулминация на първата вечер са ODD CREW.

Уникалната за нашите ширини банда, създадена за чисто удоволствие от музиката - Drun4fun с вокал известният телевизионен водещ Иван Христов ще открие съботния фестивален ден. Веднага след тях ще чуем Балканджи, които на свой ред ще отстъпят сцената рок легендата Милена и незабравимите ѝ хитове, с които израсна цяло едно поколение. Веднага след нея KONKURENT ще представят за първи път някои от най-новите си парчета, а вечерта ще приключи с ФОНДАЦИЯТА и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, които ще докоснат сърцата ни в късните часове на нощта.

„С този подбор на участници - забавлението е гарантирано, а феновете на рока ще могат да се насладят на любимите си групи на едно невероятно красиво и магично място“, коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов и допълни в заключение: „Радостен съм, че превърнахме това събитие в традиция и вярвам, че и тази година фестивалът да събере многохилядна публика край крепостните стени на „Хоталич“.

 

ВХОД – СВОБОДЕН!

 

 

 

 

 

 

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево