Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

15.01.2019

Д-Р ИВАН ИВАНОВ ЩЕ НАГРАДИ НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ НА СЕВЛИЕВОД-Р ИВАН ИВАНОВ ЩЕ НАГРАДИ НАЙ-ДОБРИТЕ  СПОРТИСТИ НА СЕВЛИЕВО

Спортният елит на града се събира на 17 януари в Спортна зала „Дан Колов“

 

Община Севлиево ще отличи десетте най-добри спортисти за изминалата 2018 г. на специалната церемония. Събитието ще се проведе на 17 януари 2019 г. в Спортна зала „Дан Колов“ от 18:00 часа. На церемонията по награждаването ще присъстват редица състезатели, треньори, спортни деятели и приятели на спорта.

Лично кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов ще връчи награди на най-изявените спортисти. Организаторите ще присъдят и специални награди в няколко категории: „Изявени спортисти, започнали кариера в севлиевски спортен клуб“, „Отбори с най-добро класиране в „Ученически игри - 2017/2018 година“, „Учител на годината“, „Отбор на годината в индивидуалните спортове“, „Отбор на годината в колективните спортове“, „Треньор с принос за популяризиране на спорта за 2018 г.“, „Спортен клуб с най-добри резултати при подрастващите“, „Принос за развитие на спорта в Община Севлиево“ и „Постигнати високи спортни резултати през 2018 година“.

Припомняме, че в спортния календар на града за изминалата година имаше редица състезания и надпреварата за призовете сега ще бъде много оспорвана.

 
                                         
 
 
 
 
 
 
 

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево