Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

12.09.2018

Севлиево се включва в инициативата "Да изчистим България заедно"Севлиево се включва в инициативата "Да изчистим България заедно"

 

Община Севлиево призовава всички граждани да се присъединят

 

За поредна година Община Севлиево ще се включи в инициативата на BTV Мedia Group „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 15 септември 2018 г. от 9:30 часа. В рамките на кампанията ще се извърши почистване на местата за обществено ползване на територията на общината, включващи междублокови пространства, детски и спортни площадки и места за отдих.

На 14 септември 2018 г. (петък) от 8:30 до 16:30 часа, в сградата на Oбщината в стая 208 ще се раздават чували и ръкавици, необходими за кампанията.

Събраните количества отпадъци следва да бъдат поставени до контейнерите за битови отпадъци, след което ще се извърши извозването им до Регионално депо – Севлиево.

Община Севлиево приканва всички граждани и организации да се включат в почистването като заявят своето участие до 16:30 часа на 14 септември 2018 г. в стая 208 в сградата на Община Севлиево или на телефон 0675/396218.

  

 

„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“!

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево