Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

28.06.2018

Бизнес делегация от китайския район Нанхай пристига в Севлиево



По време на двудневната работна среща ще бъде подписан Меморандум за приятелство, сътрудничество и обмен

 

Община Севлиево ще посрещне на 4 юли 2018 г. официална делегация от Район Нанхай, град Фошан, провинция Гуандун, Китайска народна република, водена от заместник-кмета Джън Дзуосюн. Сред делегатите са и представители на водещи китайски компании в областта на керамиката, продукти за интериорен дизайн, метали и металообработване, машиностроене.

В рамките на двудневното посещението е планирана официална среща с ръководството на Община Севлиево, както и срещи с представители на бизнеса в Севлиево.

Миналата година представители на китайската местна власт бяха в Севлиево по покана на кмета д-р Иван Иванов. Тогава бе подписан меморандум за сътрудничество от градоначалниците на двата града, с който страните се договориха за търговско-икономическо сътрудничество и сътрудничество в областта на туризма и земеделието, образованието, обучението и всички останали области, за които двете страни считат, че е необходимо.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Район Нанхай на град Фошан, провинция Гуандун, се намира в сърцевината на триъгълника на реката Джудзян, на изток граничи с мегаполиса Гуанджоу, на юг – с Хонконг и Макао. Цялата площ на Нанхай е 1 073,82 кв. км. Районът притежава една от най-древните култури и е смятан за родно място на южните китайски бойни изкуства - танца на Дракона, на Лъва и на драконовите лодки. През последните две години район Нанхай е на второ място в класацията на стоте най-развити градове в Китайската народна република. За 2015 г. Нанхай е реализирал 223,6 млрд. юана брутен вътрешен продукт (БВП) и преки чуждестранни инвестиции в размер на над 862 млн. долара.

 
 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi