Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

12.04.2018

200 СЕВЛИЕВСКИ ДЕЦА ТВОРЯТ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „ШАНС ЗА БЕБЕ”200 СЕВЛИЕВСКИ ДЕЦА ТВОРЯТ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „ШАНС ЗА БЕБЕ”
200 СЕВЛИЕВСКИ ДЕЦА ТВОРЯТ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „ШАНС ЗА БЕБЕ”
200 СЕВЛИЕВСКИ ДЕЦА ТВОРЯТ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „ШАНС ЗА БЕБЕ”
200 СЕВЛИЕВСКИ ДЕЦА ТВОРЯТ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „ШАНС ЗА БЕБЕ”

Всеки желаещ може да се включи в благотворителната кампания до 10 май

Петото издание на Националния фестивал „Семе българско” обединява всички детски заведения и училища в Севлиево. Тазгодишното издание на форума, който се утвърди като стожер на всичко българско и родно, ще подкрепи семейство с репродуктивни проблеми. В осъществяването на благотворителната инициатива „Шанс за бебе” може да се включи всеки и да стане част от надеждата да се роди нов живот.

По време на фестивала на 12 и 13 май в парк „Казармите” в Севлиево ще бъде организиран благотворителен базар, за който повече от 200 деца в продължение на месец с ръце и сърце ще рисуват, шият и изработват различни предмети и бижута. Посетителите ще могат да ги закупят на желаната от тях цена, а събраните средства ще бъдат дарени на една севлиевска двойка с репродуктивни проблеми. Темата, която ще вдъхнови малките творци, е „Хлябът наш насъщни”.

„Нека бъдем част от благородната кауза и заедно сбъднем мечтата на още едно севлиевско семейство, което копнее да има дете”, призовават организаторите на „Семе българско”. Всеки, който желае, може да сътвори и дари за базара рисунка, плетиво, аксесоар и др. предмети. Готовите изделия за кампанията ще се събират на 10 май от 09:00 до 17:00 часа в Младежки център на ул. „Канлъ дере” №14 в Севлиево.

Идеята за базара „Шанс за бебе” е на рекламна агенция „Елмазови” и се осъществява с подкрепата на Община Севлиево и Фондация „Искам бебе”. Със събраните средства от миналите издания на фестивала се роди едно севлиевско бебе. Организаторите се надяват и тази година фестивалът да е повод за още едно родено дете.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево