Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

12.01.2017

Покана за консултации за състав на секционните избирателни комисии



 

В изпълнение на задълженията ми по чл. 75, ал. 1 от Изборния кодекс и във връзка с Решения № 1984-МИ/НР от 08. 09. 2015 г. и № 3924 - МИ от 01. 11. 2016 г. на ЦИК, отправям покана за 18. 01. 2017 год. (сряда) от 11, 00 ч. в Зала № 200 на Община  Севлиево, за участие в консултациите за сформиране състав на секционните избирателни комисии за произвеждане на частичен избор за кмет на кметство Градница, община Севлиево, на 19 февруари 2016 г.

 

Участниците в консултациите следва да представят:

 

1. Писмено предложение за състав на СИК, което съдържа имената и ЕГН на предложените лица; длъжността в комисията, за която се предлагат; образование; специалност; партия или коалиция, която ги предлага; телефон за връзка  с предложеното за член на СИК лице.

 

2. Заверено от партията копие от удостоверение за актуално правно състояние на партията, издадено не по-рано от датата на издаване на Указа на Президента на Република България за насрочване на частичен избор за кмет на кметство Градница – 8 ноември 2016 г.; или копие от решението за образуване на коалицията за участие в изборите за 43-ото Народно събрание. С тях се удостоверяват пълномощията на лицето/лицата, представляващи партията или коалицията.

 

3. Когато в консултациите участват упълномощени лица, се представя и пълномощно, подписано от представляващия партията/коалицията или заверено копие от такова пълномощно.

 

4. Списък на резервните членове, които да заместят предложените от партиите и коалициите лица за състав на СИК, когато правомощията на член на СИК се прекратят предсрочно в случаите по чл. 51, ал. 2 от ИК или когато член на СИК не се яви в изборния ден. Заместването се извършва с решение на ОИК.

 

Д-Р ИВАН ИВАНОВ

Кмет на Община Севлиево

 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi